Maak kennis met KMO Adviescentrum

Iedere KMO-eigenaar en starter maakt het wel mee. Hij/zij worstelt met een vraag of probleem en weet niet goed waar naartoe voor een concreet advies. Er komt ook heel wat tijdsverlies bij kijken voor de ondernemer of extern expert, want voor een overlegmoment dat soms maar een uurtje duurt, dienen ze zich te verplaatsen. 


‘’Via onze website boekt u vanaf 1 december online een afspraak met de expert van uw keuze, voor een advies per videocommunicatie of telefoon. Met andere woorden, van achter uw bureau of vanuit uw zetel kan u de nodige raad krijgen op een door u gekozen moment, zonder u te moeten verplaatsen”. Aan het woord is Hanzelid Johan Houbart, zaakvoerder van Ebucon Adviesbureau. Sinds 2014 adviseert en ondersteunt hij reeds KMO’s in Vlaanderen op strategisch en commercieel vlak en begeleidt hij starters als strategisch coach van Start & Go voor de POM West-Vlaanderen. 


Het nieuwe KMO Adviescentrum wordt ondersteund door een team van ervaren ondernemers, elk met minimaal 10 jaar ervaring in zijn/haar vakgebied en met slechts één doel voor ogen: op laagdrempelige wijze bijstaan met no-nonsense en gedegen adviezen! Simpel, flexibel, laagdrempelig en CO2-neutraal, zonder tijdverlies. Verkies je een intensiever en ruimer adviestraject, dan kan dit uiteraard ook zonder enig probleem. 


“We zijn van start gegaan met een zeer brede waaier van expertises waaronder strategie, verkoop, mens en organisatie, juridische vraagstukken, communicatie, grafische vormgeving en merkcreatie, social media marketing, web design en digitale automatisering, en er komen er stelselmatig bij. Ons doel is een centraal en handig aanspreekpunt worden voor alle uitdagingen en vraagstukken die een bedrijfseigenaar en starter tegenkomen, laagdrempelig en zonder tijdsverlies !’’ 


Contact: Johan Houbart, 0473 607 210

johan@kmoadviescentrum.be

www.kmoadviescentrum.be