Koen Van Loo genomineerd voor CIO of the Year 2019

Opnieuw een nominatie te melden bij De Hanze want de redactie van Data News heeft de shortlist vrijgegeven voor hun verkiezing CIO of the Year 2019. Daarmee willen ze een CIO in de bloemetjes zetten die werk maakt van de digitale transformatie in de organisatie waar hij of zij voor werkt, zonder de operationele IT uit het oog te verliezen.

Koen Van Loo is één van de 3 genomineerden. Wie Koen kent, vindt dit alvast evident. Wie Koen niet kent, hij is Chief Information Officer bij het bedrijf Renson in Waregem en al geruime tijd heel actief in de werking van De Hanze, als Directielid en in het Dagelijks Bestuur. Hij zorgt via zijn contacten regelmatig voor onze sprekers.

Misschien had je het nieuws al vernomen via je sociale media en heb je al op Koen gestemd, zoniet kan je dit nu meteen nog doen via deze link https://datanews.knack.be/ict/nieuws/wie-wordt-cio-of-the-year-2019-stem-nu/article-news-1518601.html want op 20 oktober sluiten ze de publieke stemming af.

Genomineerd is al mooi, nu nog verkozen worden en daar kunnen we met z’n allen aan bijdragen. De uiteindelijke winnaar zal mee bepaald worden door een professionele jury en wordt bekend gemaakt op het exclusieve event CIO of the Year op 21 november.