Innovation onder de kerktoren: word coach tijdens de Hackathon Cityhacks!

Op 9 en 10 november vindt de 3de editie van de Hackathon Cityhacks plaats in De Republiek (Brugge). Studenten van verschillende hogescholen en universiteiten werken er een relevante app uit rond klimaat en leefmilieu. Om hen op weg te helpen en te ondersteunen is Cityhacks op zoek naar professionele coaches. Misschien iets voor jou? Hanzelid Sabrina Poelvoorde (Mentoring Systems en voorzitter BRUG-IT vzw) heeft alvast als coach toegezegd en kan je de nodige informatie bezorgen!

De hackathon
Hoe kan Brugge het leven in de stad aangenamer maken voor haar inwoners? Dat is waar het in deze hackathon om draait. Meer dan 100 studenten uit verschillende studierichtingen van Vives, Howest en KU Leuven Campus Brugge werken in teams aan een app. Op basis van open data – verkregen via Stad Brugge – schetsen ze een probleemstelling waarvoor hun app dé oplossing biedt. Aan het eind van de 24 uur pitchen ze hun idee bij de professionele jury.

Zelf coach worden?
Om de studenten hierbij te begeleiden vormen professionals uit het werkveld de ideale coaches. Vanuit je expertise help je jouw pupillen op weg, geef je ze tal van nuttige tips en reik je een aantal ondernemerscompetenties aan (doelgroepbepaling, verdienmodellen, ...). Het is de bedoeling dat je bereikbaar bent bij vragen, 24 uur aanwezig zijn hoeft dus niet! 
Waarom coach worden? 
? Laat je inspireren door de creatieve ideeën en het out of the box denken van de studenten.  ? Wie weet vind je er de witte raaf, die geknipt is om jouw vacature in te vullen. ? Je krijgt mooie visibiliteit op de website www.cityhacks.be Heb je interesse om coach te zijn tijdens dit unieke evenement? Stuur dan een mail naar julie.naesens@ocwest.be