Gepassioneerd op zoek naar gepast vastgoed

Nico Dewulf, lid van De Hanze, is vastgoedmakelaar van het Brugse kantoor Wulf&Meester. Vanuit zijn expertise en kennis van vastgoed heeft Nico besloten om de uitdaging aan te gaan en met Wulf&Meester deel te nemen aan het TV-programma ‘Huizenjagers’ op Vier.

De eerste uitzending is vanavond maandag 1 oktober 2018 en start om 19.45u. Vervolgens kunnen we tot en met donderdag 4 oktober de exploten van Nico in het programma volgen.  Deze deelname is een ideale gelegenheid om de eigenzinnige werking van Wulf&Meester in de kijker te zetten, vorig jaar nog onderstreept door hun naamsverandering. 
Wulf&Meester is de eenheid van passie en ernst. Passie voor het vastgoed en de betrokken omgang met koper en verkoper; ernst voor de zakelijke kant, de confidentiële opstart, de professionele begeleiding tot en met de afronding. We wensen Nico van harte veel succes bij zijn deelname aan ‘Huizenjagers’ en zullen met zijn allen supporteren. Hierbij vinden jullie ook al een aantal sfeerbeelden als voorsmaakje.