Visix en Krekels gaan alliantie aan: schaalvergroting en automatisatie zorgen voor extra groeipotentieel

Visix Invest, de holding boven Visix bvba – in De Hanze vertegenwoordigd door zaakvoerder Jean Van Houtryve - nam een participatie bij Krekels bvba. Beide ondernemingen blijven wel zelfstandig werken onder hun eigen naam.

Visix en Krekels zijn allebei al jaren actief in de productie van promotiemateriaal, zoals bedrukte vlaggen, spandoeken, beachvlaggen, beurswanden, displays en tenten. Zowel het gamma als de klantenportefeuilles van beide bedrijven zijn complementair. Visix is voornamelijk actief in het indoorsegment, met bijvoorbeeld textielframes voor beurzen en etalages. Krekels is heel sterk in producten om je merk te laten opvallen op allerlei evenementen, zoals bedrukte tenten en beachvlaggen. Samen zijn de bedrijven goed voor 48 medewerkers, een omzet van 10 miljoen euro en een EBITA van 1,5 miljoen euro. 
Met de alliantie willen Krekels en Visix hun positie op de markt van visuele communicatie nog verder versterken. De beide bedrijven zijn gezond en zullen dankzij de alliantie nog sterker groeien. Meer info: http://visix.be/nl/blog/visix-roeselare-en-krekels-lokeren-gaan-alliantie-aan Of via jean@visix.be