Groep ADMB officieel ‘Gold’ partner van BOIC voor periode van vier jaar

Het aantal Belgen in de Top-8 op de Olympische Spelen beduidend verhogen, dat is de visie van het BOIC (Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité). De Top-8 is het aantal Belgische atleten in de wereldtop op de Olympische Spelen. BOIC streeft hierbij naar excellentie en na het succes van Rio 2016 naar extra inkomsten uit partnerships.

Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC: “Team Belgium heeft de ‘Road to Tokyo’ aangevat en ik ben verheugd dat Groep ADMB zich engageert om samen met ons als partner deze tocht te maken. Ik heet Groep ADMB van harte welkom binnen Team Belgium.”
Groep ADMB ziet het partnership met Team Belgium als een belangrijke troef in haar plannen om ook in de toekomst dé HR-dienstverlener in België te blijven voor ondernemende mensen en al wie hen omringt.
Philip Van Eeckhoute, CEO van HR-dienstengroep ADMB: “Dit partnership met BOIC is voor onze organisatie een zeer logische stap. Onze doelstelling is er elke dag te staan voor vele duizenden ondernemers en werkgevers met de gepaste ondersteuning voor alles wat met de mensen in hun bedrijf of organisatie te maken heeft. Om dat waar te maken, werken onze 1.300 medewerkers in hechte teams, waarbij elk zijn expertise inbrengt om voor de klant het verschil te maken en steeds beter te doen. De link naar de topsport is dus nooit veraf. Bovendien vinden we de waarden die ADMB koestert – teamwork, elke dag streven naar het beste, samen met de klant vooruitkijken – duidelijk terug in de aanpak van het BOIC. In die zin kunnen we spreken van een ‘perfect match’. We kijken alvast enthousiast uit naar de samenwerking.”
Groep ADMB is in De Hanze vertegenwoordigd door Frank Decorte.
Meer info over Groep ADMB vind je op https://www.admb.be/nl