Overname wijnhandel El Pozo

Begin deze maand heeft Hanzelid Stefaan De Vestele samen met zijn schoonbroer Koen Vandenbroucke de wijnhandel El Pozo overgenomen van Hans Depoortere.

Stefaan en Koen behouden het concept van El Pozo, maar willen wel eigen accenten leggen. “We zijn gestart met werken achteraan in de zaak en later willen we ook de voorkant aanpakken” zegt Stefaan, voor wie dit toch wel allemaal een heel nieuwe wereld is. Als zaakvoerder van Sdv Consultancy bvba helpt hij kmo’s met hun personeelsbeleid. “El Pozo komt er dus bij voor mij en ik zal me vooral toeleggen op administratie. Koen wordt meer het gezicht van de zaak”.
Koen is sinds jaar en dag klant bij wijnhandel El Pozo, die verder zal kunnen rekenen op de onmiskenbare vakkennis en bekwaamheid van Hans Depoortere, voor wie sommige wijnboeren en producenten ondertussen na 18 jaar El Pozo echt als familie zijn geworden.
Komend weekend 21, 22, 23 en 24 april is iedereen trouwens van harte welkom bij El Pozo. Tijdens de gratis lentedegustatie kan je er meer dan 50 Spaanse wijnen proeven, zowel nieuwe jaargangen van de klassiekers van El Pozo, alsook enkele uitmuntende nieuwigheden. Je kan er ook een woordje Spaans placeren, want enkele van de Spaanse wijnbouwers zullen ook aanwezig zijn. Sdv Consultancy: http://be.linkedin.com/in/stefaandevestele/
El Pozo: www.elpozo.be