ICF Gent - 8e Informele Top van Vlaanderen - maandag 7 november 2016

Op 7 november vindt de achtste Informele Top van Vlaanderen plaats. Als lid van ICF Gent en van De Hanze krijgt u de gelegenheid om deel te nemen aan dit event dat een unieke ontmoetingsplaats is voor decision makers uit de media, de culturele, economische en academische wereld van over heel Vlaanderen.

In het prestigieuze kader van De Bijloke volgt u een academische zitting waar onder andere minister-president Geert Bourgeois en als keynote speaker, minister-president Mark Rutte, de genodigden zullen toespreken. Na een live performance van jonge kunstenaars, georganiseerd door het Festival van Vlaanderen, is er een walking dinner voorzien tijdens het uitgebreide netwerkmoment.
Gezien de plaatsen beperkt zijn is vlug inschrijven een must. Programma: 16u45: Gegidst bezoek aan STAM (optioneel: vooraf inschrijven – beperkt aantal plaatsen) 17u30: Welkom & aperitief – Uw gastheer of gastvrouw verwacht u aan het meetingpoint voor een exclusieve aperitiefreceptie. 18u45 stipt: Academische zitting & concert
– Keynote speaker: Mark Rutte, minister-president van Nederland
– Geert Bourgeois, minister-president van Vlaanderen
– Sofagesprek met beide sprekers
– Live performance van jonge kunstenaars – Gent festival van Vlaanderen 20u00: Walking dinner & netwerking
Praktische info:
Adres: De Bijloke, Godshuizenlaan 2, 9000 Gent
Parking & Shuttle voorzien
Na inschrijving ontvangt u per post uitnodiging die eveneens geldt als toegangskaart voor de parking. Kostprijs: 150 euro p/p excl. btw.
OPGELET: uitnodiging strikt op naam! Gelieve uw gegevens bij de inschrijving zéér juist in te geven!