Bitwize IT Architects is nu Microsoft Power BI Partner voor implementatie bedrijfsrapportering

Bitwize IT Architects, bedrijf van Hanzelid Dries Vyvey, is dienstenleverancier gespecialiseerd in BI (business intelligence, bedrijfsrapportering) en ICT architectuur (onafhankelijk ICT advies).

Microsoft Power BI is technologie en een set van tools die het toelaten om méér inzichten uit bedrijfsgegevens te halen door data te combineren, te analyseren en te visualiseren in rapporten en dashboards.
Hiervoor kan je onder andere gebruik maken van de professionele versie van Excel (ja, je hebt waarschijnlijk al Power BI technologie in huis) eventueel aangevuld met de Power BI tools – al dan niet in de cloud – voor geavanceerde visualisatie en samenwerking.
Bovendien kun je rapporten en dashboards delen en altijd en overal beschikbaar maken via het web of de mobiele Power BI apps, of je kunt ze integreren in websites en bestaande applicaties.
Voordelen van Power BI rapportering door Bitwize: schaalbaar, beheerbaar, betrouwbaar en betaalbaar.  Laat je data voor je werken en je investering is in no time terugverdiend.
Verdere info: Dries Vyvey, +32 495 640366, dries.vyvey@bitwize.be of http://bitwize.be/nl-be/businessintelligence/mogelijkheden.aspx