Verslag en foto's vriendendinner met A. Vandoren

Na de plichtplegingen aangaande onze jaarlijkse Algemene Statutaire Ledenvergadering, vakkundig gebracht door onze voorzitter Marc Loeys en onze penningmeester Francis Loones, is het aan Wouter De Beck om de heer Vandoren kort en krachtig in te leiden.

Het wordt al gauw muisstil in de zaal wanneer er met ontzag wordt geluisterd naar André Vandoren, terwijl hij ons doorheen actuele en minder actuele, gekende en minder gekende feiten loodst, dit alles bij wijze van 'voorgerecht'.
Terwijl wij dan allen smakelijk ons visje nuttigen, wordt er druk over en weer gediscuteerd, want we kunnen per tafel elk nog één vraag stellen aan de heer Vandoren. En er is eigenlijk nog zo veel dat we wel zouden willen vragen.
Dan komt het echte 'nagerecht' of de 'kers op de taart' wanneer de heer Vandoren gewillig, met passie en kennis van zaken de uiteenlopende vragen grondig beantwoordt voor ons.
Dit verslag is in samenspraak met de gastspreker deze keer kort gehouden. Op de foto's hebben we niet beknibbeld en je zal meteen merken dat het een interessante avond is geworden.