ICF Gent - Clubavond met Arthur Flieger, Flieger Law Office - 19 mei 2016

De Voorzitter en Raad van Bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen voor de clubavond op donderdag 19 mei 2016 voor een boeiend gesprek met dhr. Arthur Flieger (Flieger Law Office). Flieger Law Office is een van de weinige kantoren in Europa dat rechts- en financieel advies kan geven aan onafhankelijke aircraft operators en daarmee verbonden bedrijfstakken of andere bedrijfstakken die luchtvervoer gebruiken voor logistieke doeleinden.

Arthur Flieger vertegenwoordigt de nabestaanden van een twintig-tal slachtoffers van de vlucht MH17, neergeschoten boven Ukraïene en merkte al snel dat bepaalde informatie leidde tot een politiek debat, waarbij de Nederlandse overheid bepaalde data zou achtergehouden hebben ten aanzien van KLM, de luchtvaartmaatschappij. Een serieuze kolf naar zijn hand dus.
Arthur Flieger is een bevlogen spreker, met een enorme kennis en metier en een wereld aan ervaring. Zijn expertise in Luchtvaart wordt alom geprezen en hij is hierdoor een veelgevraagd expert. Het is dan ook een eer hem in de club te mogen ontvangen.
Programma:
19u00: ontvangst + verwelkoming door de voorzitter
19u30: voorgerecht
20u00: inleiding spreker + voordracht
20u40: hoofdgerecht
21u10: vragenronde + dessert & koffie
Inschrijven:
http://www.clubofflanders.com/?19052016-mh17-liability-the-whole-story?