Duo van Raph Van Loocke: MASTERCLASS en EAT, MEET & GREET

MASTERCLASS - met Sterrenchef Laurent Smallegange Laat u overspoelen door gastronomie op maandag 18 april 2016 want op deze masterclass gaat Laurent creatief aan slag met vakkundig geselecteerde Oosterscheldekreeft. Als oud-leerling van Ter Groene Poorte en eigenaar van Spetters (*) in Breskens deed hij ervaring op in De Kromme Watergang (**), Librije (***) en Oud Sluis (***). Hij heeft dus een palmares om u tegen te zeggen.

Zijn gerechten worden gecombineerd met de beste Franse witte wijnen van Jean-Marie Guffens, een wijnbouwer die alleen werkt met optimaal rijpe, handgeplukte druiven van oude stokken. 
Iedereen is welkom, zowel professionelen, hobbyisten als gastronomen. 
De middagsessie start om 12.30 u en de avondsessie om 18.30 u.
Deelnameprijs: 65,00 EUR per persoon en per sessie (rekeningnummer BE51 7350 4131 0062). Er worden slechts 42 deelnemers toegelaten per sessie.
Plaats: Beide masterclasses gaan door in 'Restaurant Casserole', Groene-Poortdreef 17, 8200 Brugge.