Presentatie De Makersmatch nu donderdagavond 24 maart 2016

Hanzelid Kurt Vanwynsberghe nodigt alle leden van harte uit komende donderdag 24 maart om 19h30 voor “DE MAKERSMATCH”. Samen met Dominique Dufait is ERPA immers de tweede match. "Weer zoiets dat uit de hand liep ;-)" aldus Kurt. "Geen idee hoe het daar gaat lopen maar het zou leuk zijn jullie erbij te hebben."

Gratis toegang, maar graag inschrijven op info@handmadeinbrugge.be

Toch wat meer info: Handmade in Brugge heeft in 2015 DE MAKERSMATCH opgestart rond de centrale vraag: wat kunnen ambachtelijke makers betekenen voor de maakindustrie en omgekeerd?

DE MAKERSMATCH ging op zoek naar vijf zinvolle matches tussen ambachtelijke makers, maakbedrijven en ontwerpers uit de regio Brugge

Deze vijf matches doorliepen een traject dat een klein jaar in beslag nam. Tijdens dit traject leerden ze elkaar en elkaars praktijk beter kennen, tastten ze de samenwerkingsmogelijkheden af, om erna samen tot de ontwikkeling van een nieuw prototype te komen.
DE MAKERSMATCH wil vooral werken aan vernieuwing en nieuwe toepassingsmogelijkheden opsporen door oude ambachtelijke technieken te koppelen aan nieuwe technologieën uit de maakindustrie.

Benieuwd naar het traject en de prototypes?
Op donderdagavond 24 maart 2016 kan je ze ontdekken in de Jan Garemijnzaal, Markt, Brugge. De deelnemers lichten het proces toe, doorlopen om tot hun eindproduct te komen. De begeleidende expo toont je de prototypes en een filmpje neemt je in woord en beeld mee langsheen het volledige traject.

Garemijnzaal in Brugge nu donderdag 24 maart 2016 om 19h30

http://www.handmadeinbrugge.be/Voor-ondernemers/De-Makersmatch