ICF Gent: Save the date: 25 juni 2016 Concert Ennio Morricone op het Sint-Pietersplein

De voorzitter en raad van bestuur van de International Club of Flanders hebben de eer en het genoegen u uit te nodigen voor het exclusieve concert van Ennio Morricone op 25 juni 2016 op het Sint-Pietersplein te Gent. Wees er zéér snel bij, er zijn slechts 100 plaatsen (Golden Circle) ter beschikking.

Na het overweldigende concert in het Sportpaleis in Antwerpen kiest Ennio Morricone het Sint-Pietersplein in Gent uit voor een exclusief concert in de Benelux. Op zaterdag 25 juni 2016 zal zijn trouw publiek en de verzamelde pers getuige zijn van een concert van de maestro in hetindrukwekkende kader van het Sint-Pietersplein met de prachtige Sint-Pietersabdij op de achtergrond. Ennio Morricone kiest in het tweede luik van zijn wereldtournee voor enkele onverwachte locaties in openlucht. De filmcomponist kiest steevast voor prestigieuze locaties. In het verleden gaf hij ook al concerten in oa. de arena van Verona, in het Parthenon in Athene, op de Grote Markt in Krakau en op Piazza San Marco in Venetië. Ondermeer de prachtige site van het Blenheim Palace in Oxford staat dit jaar nog op de agenda. En nu voegt hij daar ook het prachtige Sint-Pietersplein in het centrum van Gent aan toe. In 2010 en 2012 gaf Leonard Cohen er 8 uitverkochte concerten voor niet minder dan 64 000 bezoekers. OokPrince gaf er 2 concerten in 2011. Beide waren in een mum van tijd uitverkocht. Ook deze werden door Greenhouse Talent georganiseerd.
De tickets (genummerde zitplaatsen) geven toegang tot de Golden Circle en kunnen énkel via mail besteld worden via info@clubofflanders.com
Kostprijs tickets: 185 euro -> toegang tot de Golden Circle, netwerk momenten en walking dinner in uw club.