ICF Gent - Global Business avond - Peter Hinssen - 4 februari 2016

Schrijver, presentator en rasondernemer Peter Hinssen is een van Europa’s belangrijkste leiders op het gebied van disruptieve innovaties, dat wil zeggen innovaties die branches op zijn kop zetten en soms helemaal laten verdwijnen. Vanuit een grote passie voor technologie ziet hij de digitale wereld ‘slechts’ als vonk, een hulpmiddel en networken als de werkelijke drijfveer achter vooruitgang.

Peter werkt samen met organisaties die aanvoelen hoe technologie hele bedrijfstakken en bedrijfsmodellen ontwricht heeft.
Met digitale inspiratie helpt hij hun te overleven in de stroom van netwerken waarin onze wereld is veranderd. De gedreven Peter Hinssen is een van de meest originele denkers in een wereld die met orkaansnelheid verandert. Zijn presentaties met humor en pakkende voorbeelden geven veel stof tot nadenken én napraten. Peter Hinssen laat zijn publiek de nieuwe wereld beleven en vertelt wat dit voor hun gaat betekenen en hoe ze hierin succesvol kunnen zijn. Hij is medeoprichter van nexxworks en Across Group en is daarnaast topman van Across Technology. Hij geeft lezingen op verschillende business schools in Europa, zoals de London Business School, en is Senior Industry Fellow bij het ‘Center for Digital Transformation’ van de ‘Paul Merage School of Business’. Hij adviseert CEO’s op het gebied van disruptieve ontwikkelingen. Thema’s:
- Disruptieve innovaties
- Hoe kan nieuwe technologie leiden tot meer klanten?
- Digitaal is het nieuwe normaal Op donderdag 4 februari 2016 om 19.00 uur krijgt u de unieke gelegenheid Peter aan het woord te zien. Als lid van de International Club of Flanders wordt u dit Global Event aangeboden tegen de all-in prijs van €125.00 per persoon. U wordt door de Voorzitter, Secretaris-generaal en de Raad van Bestuur onthaald met een apero en een hapje.  Daarna kan u zich laten verwonderen door Peter Hinssen, gevolgd door een volledig diner, dranken en koffie. U kan daarna nog wat napraten tijdens de open bar met netwerkmoment. U kan echter ook intekenen voor een Global Table van 10 personen tegen de ronde som van € 1.800,00 excl. btw waarbij wij u als return een pakket aan promotiemateriaal aanbieden. Wanneer : Donderdag 4 februari 2016  -  19h
Waar: International Club of Flanders - Gent Meerinfo en inschrijven via link: http://clubofflanders.com/events/04022016-peter-hinssen-het-nieuwe-normaal