Isabelle & Johan Creytens glunderend tijdens de World Luxury Hotel Awards Ceremonie in Hong Kong

De World Luxury Hotel Awards zijn reeds meer dan 20 jaar één van de meest prestigieuze internationale evenementen in de wereld van het toerisme, uitsluitend bestemd voor de luxe hotellerie. Hotel Heritage is in Hong Kong tijdens de Luxury Hotel Awards ceremonie 2015 verkozen tot Belgisch beste 'Luxury Boutique Hotel'.

Deze onderscheiding is het resultaat van een stemming door internationale experts in de horeca , zoals reisbureaus , touroperators en klanten wereldwijd. Ze belonen en erkennen de beste infrastructuur en de kwaliteit van dienstverlening van elk hotel. Voor de 2de keer op rij wordt dit jaar Relais & Chateaux Hotel Heritage bekroond met één van de meest prestigieuze prijzen: die van het beste " Luxury Boutique Hotel" in België. Eigenaar en general manager en Hanzelid Johan Creytens zegt : " Het is wederom een grote eer voor Hotel Heritage en zijn team, dat nu nog nageniet van de award 'Beste hotelkamer van Belgie voor de zakelijke reiziger', om deze prestigieuze onderscheiding van Luxury Boutique Hotel te ontvangen. Deze prijs beloont onze vele investeringen en de inzet van ons enthousiaste team. Dag in dag uit zorgen we er met z'n allen voor om ons hotel ieder jaar op dit uitzonderlijke niveau van dienstverlening te houden. Hotel Heritage mag op die manier beschouwd worden als referentie voor het Belgische hotelwezen “. In 1993 openden de deuren van Hotel Heritage. Ondertussen trad het hotel & restaurant toe tot de prestigieuze keten Relais & Châteaux, meer dan 500 charmehotels en gastronomische restaurants over de gehele wereld... All around the World, Unique in the World! Benieuwd?
http://www.hotel-heritage.com Alle 2015 award winnaars zijn terug te vinden op onderstaande link: http://www.luxuryhotelawards.com/winners/2015-hotel-awards