15de ADMB Awards uitgereikt

Met de jaarlijkse ADMB Awards zetten Groep ADMB en Provikmo het belang van een inspirerende samenwerking tussen deskundigen, academici en ondernemers in de verf.

Een onafhankelijke vakjury gaat op zoek naar professionals die met hun HR- of preventiebeleid een duidelijke meerwaarde bieden voor hun bedrijf of organisatie. Maar ook studenten komen in aanmerking voor hun innoverend eindwerk over een HR- of preventiethema. Dit jaar ging de 15de award naar Ilse Jansoone van het Gentse Digital Agency Wijs voor het project Engage en naar Philippe Peeters van het Dienstenbedrijf BOD uit Bredene voor een geïntegreerd veiligheidsbeleid binnen een dienstencheque-onderneming.
Bij de studenten kaapten Lara Serpentier (masterstudente Psychologie aan de Universiteit Gent) en Alain Deloore (student preventieadviseur aan Syntra West Kortrijk) de prijzen weg. Tijdens een gala ontvingen alle winnaars een kunstwerk van Roger Raveel en een reischeque ter waarde van €1.250. Een eervolle vermelding leverde een reischeque van €250 op. Groep ADMB - in De Hanze vertegenwoordigd door Koen Van Loo en Frank Decorte - ondersteunt met 1.250 medewerkers dagelijks het personeelsbeleid van vele tienduizenden ondernemers en organisaties. Ze bieden deze klanten op elk moment het gepaste HR- dienstenpakket: van opstart tot loonadministratie, van rekrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies. In dialoog met de klanten pakken ze hun HR-uitdagingen van vandaag en morgen aan. www.admb.be