Den Brugschen Beer 2015 nadert - Early Bird tot 1 oktober 2015

Op donderdag 22 oktober 2015 vindt in de Stadsschouwburg van Brugge de 11e editie plaats van het event Den Brugschen Beer Awards.

Jaarlijks reikt JCI Brugge vzw een award uit aan een persoon, onderneming of vereniging die het voorbije jaar een belangrijke meerwaarde heeft betekend voor de Brugse Regio. Wil jij nog een persoon of onderneming aankaarten die aan dit profiel beantwoordt, contacteer dan snel info@jci-brugge.be Dit jaar gaat JCI ook op zoek naar de Jonge Brugschen Beer, een ondernemer of onderneming in de Brugse regio die nog maar 5 jaar bezig is en goed op weg is ooit een Brugschen Beer te worden. Misschien ken je wel een kandidaat in jouw omgeving hiervoor? De avond zelf begint met een ontvangst en verwelkoming door diverse prominenten. De award-uitreiking start met een uitgebreide voorstelling van de 3 genomineerden en tenslotte worden de winnaars door de juryvoorzitter bekend gemaakt.
Nadien wordt iedereen uitgenodigd tot een uitgebreide netwerkreceptie en een walking dinner. Meer info op website: http://denbrugschenbeer.org/