Callant breidt uit in Antwerpen en Limburg en is meer dan ooit klaar voor een digitale toekomst

Hanzelid Filip Demyttenaere, Bestuurder van Callant Verzekeringen uit Oostkamp, is trots de verdere uitbreiding van de activiteiten in Antwerpen en Limburg aan te kondigen. Vanaf vandaag behoort de ISA Group met kantoren te Hoboken en Brasschaat ook tot de groep Callant Verzekeringen. In Limburg worden vanaf 1 juni ook de activiteiten opgestart vanuit Tongeren.

Deze overname heeft niet alleen een geografische impact. Door de digitale knowhow van Alain Robyns en Thierry De Decker (beiden ex-ISA Group) wordt Callant ook de modernste en meest digitale makelaar van Vlaanderen. Callant is bijgevolg actief over heel Vlaanderen met kantoren te:
West Vlaanderen: Oostkamp en Heist
Oost Vlaanderen: Ghelamco Gent
Antwerpen: Berchem, Hoboken, Brasschaat
Limburg: Tongeren. De geconsolideerde premie incasso van de verschillende vestigingen bedraagt nu ongeveer 90 miljoen Euro, (excl. Limburg) en dit voor een 90-tal medewerkers. Callant Verzekeringen wordt hierdoor een stevige TOP 10 verzekeringsmakelaar in België, maar is nog steeds een onafhankelijke speler zonder externe aandeelhouders. Zowel Callant als ISA Group hebben al heel wat gepionierd op digitaal vlak (Callant voor ondernemingen o.a. met online modules voor vlootbeheer en cargo verzekeringen, voor de particulier o.a. de fietsomnium, ISA Group met het Assurax concept). Na de integratie van de Isa group zal Callant 31.000 particuliere klanten gaan servicen. Samen hebben die zo'n 55.800 contracten lopen. Het spreekt vanzelf dat Callant hiermee de digitale toer opgaat. Alhoewel, de verzekeringssector hinkt wat achterop.
Callant gaat hier niet op wachten. Als moderne en vooruitstrevende onafhankelijke makelaar willen ze een voorbeeld worden voor de hele sector, met tevreden klanten die vol gemoedsrust het administratieve als een stuk gemakkelijker ervaren. Voor verdere info:
Dhr. Filip Demyttenaere
Bestuurder Callant Verzekeringen
Verantwoordelijke Communicatie
0497/65.67.18
Filip.demyttenaere@callant.be
www.callant.be