Marsh neemt Trade Insure nv over en wordt Belgisch marktleider voor handelskredietverzekeringen

Het bestaande trade credit team van Marsh en de collega's van Trade Insure zullen met onmiddellijke ingang samen opereren onder de naam Marsh Trade Insure. Ze bieden diensten en oplossingen aan van wereldniveau en dat in een tijd waarin veel bedrijven op zoek zijn naar de specifieke bescherming die handelskredietverzekeringen bieden.

Trade Insure nv, opgericht in 1990, heeft in de loop der jaren een indrukwekkend aanbod uitgebouwd op het vlak van kredietverzekeringen, zowel voor kmo's als voor multinationals, in heel België. Marsh is wereldwijd één van de leidende verzekeringsmakelaars en risicoadviseurs, met ongeveer 26.000 medewerkers in meer dan 130 landen.
Marsh is dan weer een dochteronderneming van Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), een wereldwijde, leidende professionele dienstverlener met 55.000 medewerkers, die klanten advies en oplossingen aanreiken op het gebied van risico, strategie en menselijk kapitaal. Marsh is een generalistische makelaar van verzekeringsproducten, vooral sterk op maritiem vlak. Als nichespeler in kredietverzekeringen biedt Trade Insure een unieke uitbreiding op de bestaande activiteiten. Marsh nv is in De Hanze vertegenwoordigd door Managing Director Georges Dumolyn. Meer informatie: http://belgium.marsh.com/, Twitter @MarshGlobal, LinkedIn, Facebook en YouTube.