ICF Gent - Lunchcauserie - Stanislas De Vocht - 20 januari 2015

Stanislas De Vocht behaalde in 2005 zijn masterdiploma in de Rechten aan de UGent en startte zijn carrière als advocaat aan de Gentse Balie.

Hij combineerde zijn stage met een master na master Intellectuele Rechten. Daarna werd hij intern juridisch adviseur aan de Tech Transfer van de UGent. In die functie onderhandelde hij akkoorden en adviseerde hij interne klanten. Dit advies focuste op het algemeen beschermen en valoriseren van intellectueel eigendom. In 2011 werd Stan zelfstandige Intellectual Property Consultant voor KMO’s en freelancers (zoals fotografen, schrijvers, muzikanten, …). Hij combineerde dit met een functie als Professional Support Lawyer in het IP/IT-departement van Allen & Overy LLP in Brussel. In die laatste functie keek hij toe op juridische ontwikkelingen in het veld van intellectuele eigendom. Die actuele ontwikkelingen communiceerde hij aan advocaten en externe klanten.
Bij iMinds heeft Stan de functie van IP & Technologie Transfer. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de iMinds strategie rond intellectueel eigendom. Hij geeft ook juridisch advies aan Research & Incubation en zorgt voor goede relaties met de Tech Transfer-kantoren van de universiteiten. Onderwerp van deze lunchcauserie:
Intellectuele eigendomsrechten bestaan in heel diverse vormen en zijn overal. Ook in uw onderneming. De meeste bedrijfsleiders zijn niet altijd op de hoogte van de verschillende vormen van intellectuele eigendomsrechten. Stanislas De Vocht, intellectual property consultant, zal op zeer bondige wijze de verschillende intellectuele eigendomsrechten toelichten en aanduiden waar je als bedrijfsleider op moet letten. Programma:
12u00 - 12u30: Onthaal en netwerkmoment met aperitief
12u30 - 14u00: Causerie en lunch
Locatie: International Club of Flanders, St. Pietersplein 11, 9000 Gent Prijs per persoon: 35,00€ all in Inschrijven: http://clubofflanders.com/events/02122014-lunchcauserie-intellectuele-eigendomsrechten/