ICF Gent - Bedrijfsbezoek AZ Maria Middelares - 25 november 2014

Gezondheidszorg, waarbij het product een persoon is, is complex, chaotisch en gefragmenteerd door een explosie aan kennis en technologische vooruitgang.

De nieuwe regeringsverklaring kondigt grondige hervormingen aan die gebaseerd zullen zijn op wetenschappelijk onderbouwde praktijken met meer aandacht voor kwaliteit en zich zullen vertalen in gezondheidsdoelstellingen en een budgettaire meerjarenplanning. Dit moet leiden tot doelmatige, noodzakelijke en kosteneffectieve zorg. Zeldzame aandoeningen, en/of ingrepen die zeer dure technologie of infrastructuur vergen, zullen behandeld worden in gespecialiseerde centra, ingebed in een klinisch netwerk tussen ziekenhuizen. Prof. Pascal Verdonck, algemeen directeur en Dr. Donald Claeys, medisch directeur, zullen hun visie delen aan de hand van een exclusief bezoek aan de nieuwbouw van het AZ Maria Middelares Programma:
17.00u:Ontvangst in het Maattebruggekasteel
17.20: Introductie
18:00: Bedrijfsbezoek Maria Middelares
20.15u: Aperitief en diner in het Maaltebruggekasteel samen met Chez Vous Catering, onze vaste cateraar.
22.30u einde Hou rekening met het feit dat het kan regenen én dat u zich op sommige momenten op een werf bevindt. Gepaste kledij en schoeisel zijn dan ook aangeraden! Prijs per persoon: 54,00€ all in. Inschrijven: http://clubofflanders.com/events/25112014-innovatieve-gezondheidszorg-exclusief-bezoek-aan-de-nieuwbouw-az-maria-middelares/