Schrijf je in voor het Drunchfestival 2014 en geniet van topgastronomie

Hanzelid Raph Van Loocke, Algemeen Directeur van Scholen Ter Groene Poorte, nodigt op zondag 16 en maandag 17 november 2014 alle Hanzeleden opnieuw uit voor dit culinair concept van ‘drinken en lunchen’ in een aangename sfeer van netwerken en ontspannen.

Vooraf inschrijven is verplicht en er zijn 2 formules. 'Drunch Familiedag'op zondag 16 november (vanaf 11u30 tot 16u30)
De bezoekers kiezen gastronomische gerechtjes uit verschillende eetstandjes, verspreid over verschillende smaakdorpen. Een culinaire verwennerij voor jong en oud!
De kinderen kunnen in een ‘atelier’ zelf aan de slag.
In de kijker staat eveneens de pop-up moestuin van Wim Lybaert (de moestuinier van Vier).
Iedereen, ouders, leerlingen, (ere)personeelsleden en sympathisanten zijn welkom met hun familie en vrienden. 'Drunch Nocturne' op maandag 17 november (vanaf 18u00 tot 22 uur)
Een special voor de oud-leerlingen. Het logobordje van de school wordt aangeboden aan elke zelfstandig gevestigde oud-leerling.
Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom om de gerechten te proeven en te netwerken binnen een gezellige sfeer met muzikale omkadering. De instapkost bedraagt €15 per persoon. Je krijgt hiervoor een drunchkatern bestaande uit 5 bonnetjes van €3. Die kun je inwisselen bij de diverse eetstandjes. Kinderen gebruiken de drunchbonnen van hun ouders, maar kunnen gratis deelnemen aan het kinderatelier. Het volledige programma en de inschrijfmodule vind je terug op de website www.tergroenepoorte.be.