Verslag en foto's Braziliaanse avond

De Hanze scoort met Brazilië! Behalve de Braziliaanse zon waren alle ingrediënten aanwezig om van de laatste activiteit van De Hanze vóór de zomerstop een leuke en gezellige netwerkavond te maken. Het werd een super zomerfeest!

De frisse wind liet ons niet meteen toe buiten te genieten van de ruime tuin van de “Keizerlijke en Koninklijke Gilde De Vrije Archiers van Mynheere Sint-Sebastiaen” te Sint-Kruis, maar de heerlijk frisse Caipirinha, vergezeld van exotische hapjes, brachten ons meteen in de juiste stemming. Met bewondering werd de lenigheid van de Capoeira dansers op enthousiast applaus onthaald. Jammer voor de heren in het publiek die op hun honger bleven zitten, want de Braziliaanse danseressen waren dit keer niet uitgenodigd…
Sfeerbeelden kan u bekijken via de link:
https://plus.google.com/u/0/+KoenVanLoo/posts/N8qWaCThe8P In een ontspannen sfeer en met Braziliaanse muziek op de achtergrond genoten ruim 90 Hanzeleden van de bijzonder lekkere Braziliaanse Churrasco. Een meer dan gelukkige voorzitter Philippe Snick dankte de leden én hun partners voor de talrijke opkomst en kijkt er naar uit om ook op de toekomstige activiteiten de partners in het gezelschap te mogen verwelkomen. Na deze meer dan geslaagde netwerkactiviteit nemen we alvast de gelegenheid te baat om jullie een ontspannen en zonnige zomerstop toe te wensen. Volgende afspraak op donderdag 11 september a.s. voor B2BnB!