De aftrap van de Algemene Ledenvergadering van 17 april was een ideale gelegenheid om een fotomoment in te lassen

Deze foto, genomen aan de trap van Hotel Crowne Plaza, de thuisbasis van De Hanze, verenigt zowel enkele nieuwe leden (Maurice De Cock, Joke Lauwers, Geert Messens, Frédéric van Outryve d’Ydewalle en Adrien Willems), als de drie nieuwe bestuurleden die de Raad van Bestuur komen versterken (Rony Cremmery, Minou Esquenet, Urbain Wauman) geflankeerd door enkele leden van het Dagelijks Bestuur.

Hiermee bestendigt De Hanze - International Club of Flanders de roeping om ondernemende personen uit West-Vlaanderen 2 maal per maand samen te brengen, om er in een open sfeer gedachten, overtuigingen, ideeën vorm te geven, af te toetsen, bij te sturen... De businessclub is hiertoe immers in 1978 door enkele bedrijfsleiders uit de regio opgericht, met een duidelijke knipoog naar de sleutelrol van het netwerk van Hanze-handelssteden waarin Brugge een belangrijke rol speelde. Op de foto herkennen we van links naar rechts:
Eerste rij:
Voorzitter Philippe Snick, Minou Esquenet, Viviane Blancquaert (Dagelijks Bestuur), Rony Cremmery, Joke Lauwers, Geert Messens en Past-voorzitter Patriek Cattrysse.
Tweede rij:
Frédéric van Outryve d’Ydewalle, Inge Devroe (Dagelijks Bestuur), Urbain Wauman en Olivier Crousel (Dagelijks Bestuur)
Derde rij:
Penningmeester Jean-Luc De Brabandere, Adrien Willems en Maurice De Cock. www.dehanze.be