Vriendendinner - Gastspreker Farhad Tajdar - 26 november 2020


Farhad Tajdar is afkomstig uit Iran, hij is er geboren en opgegroeid. Dr. Farhad Tajdar is chirurg in Sint-Lucas en Sint-Jan Brugge. Hij kwam naar België voor zijn studies en is hier gebleven.

Iran, vroeger bekend als Perzië, heeft een cultuur van meer dan 5000 jaar. Dr. Tajdar vertelt met passie over zijn vaderland en over de invloeden van Iran op geschiedkundig, cultureel en maatschappelijk gebied op het Midden-Oosten en Europa.

Hoe evolueerde het grootse Oud-Perzische Rijk naar de Islamitische Republiek Iran van vandaag?  Wij baseren ons op het beeld dat de media schetst van Iran, maar Farhad Tajdar geeft ons nu een inside inzicht in het land. Hij spreekt over de revolutie, en over de strijd van de Iraanse feministen. Zeker inschrijven dus voor deze boeiende inkijk in zijn thuisland Iran.

Praktisch

Datum: 26/11/2020 19:00 tot 22:30

Deelnameprijs: € 50

Plaats: Crowne Plaza

OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait: bevestig altijd uw aanwezigheid. Als u toch verhinderd bent, laat het zo vlug mogelijk weten en annuleer minstens 48 uur op voorhand om een no-show fee te vermijden.

Registratie begint op: 09/11/2020

Registratie sluit op: 23/11/2020