Vriendendinner met VOKA - Gastspreker Philippe De Veyt, Voorzitter VOKA - 1 oktober 2020


Vriendendinner i.s.m. VOKA met gastspreker Philippe De Veyt

25 jaar ondernemerschap bij Lecot.

Tijdens dit vriendendinner verwelkomen we graag de kersverse voorzitter van Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en voormalige regiovoorzitter Voka Zuid-West-Vlaanderen.

Philippe De Veyt (59 jaar) studeerde algemene geneeskunde aan de KU Leuven, gevolgd door een economische opleiding (KU Leuven) en een MBA aan de Vlerick Business School. Hij is gedelegeerd bestuurder van Lecot nv (www.lecot.be) in Heule. Lecot is, als familiebedrijf, actief in de distributie van hang- en sluitwerk en gereedschappen voor de bouw en realiseert een omzet van 190 miljoen euro met ongeveer 600 medewerkers (eind 2019). Het distributienetwerk dat werd uitgebouwd, startte vanuit een single point in Heule tot en met 62 filialen over heel België in 2019. Lecot is actief in Nederland met een verkoopkantoor in Eindhoven.

Philippe de Veyt is daarnaast ook gedelegeerd bestuurder bij Lisalim nv, Sécurité Pierre Clabots nv en Acalin. Hij is lid van de raad van bestuur van het Woon- en Zorgcentrum H. Hart in Oudenaarde. Hij is ook lid van de raad van bestuur van Kortrijk-In en medeoprichter van het Postgraduaat Smart Logistics - KU Leuven Campus Kulak Kortrijk. Naast zijn recent mandaat als voorzitter van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen is Philippe tevens lid van het bestuurscomité van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en lid van de raad van bestuur van Voka vzw.

Als gastspreker zal hij op inspirerende wijze zijn visie op ondernemerschap én het ondernemersverhaal van 125 jaar Lecot brengen.

 

Praktisch

Datum: 01/10/2020 19:00 tot 22:30

Deelnameprijs: € 50

Plaats: Crowne Plaza

OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait: bevestig altijd uw aanwezigheid. Als u toch verhinderd bent, laat het zo vlug mogelijk weten en annuleer minstens 48 uur op voorhand om een no-show fee te vermijden.

Registratie begint op: 11/09/2020

Registratie sluit op: 28/09/2020