UITGESTELD B2BnB 15e editie - UITGESTELD TOT 2021


17 september 2020  => UITGESTELD TOT 2021


B2bnb bestaat 15 jaar! We zijn dan ook aanbeland bij een geweldige feesteditie, die op donderdag 17 september georganiseerd wordt door Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen i.s.m. De Hanze, JCI Brugge en Apzi-Voka. Samen gaan we 'Back to the future'! Stap dus in onze DeLorean tijdmachine en blik met ons terug op de afgelopen edities. Daarna springen we regelrecht naar de toekomst!  

Duid donderdag 17 september alvast met stip aan in uw agenda, want op die dag komen de ondernemers uit Brugge en omstreken samen voor de feesteditie van B2BnB!  

 

Moderator Stef Dehullu neemt ons mee op een reis door de tijd! Samen met ons panel, bestaande uit o.a. Nicolas Buysschaert (KIXX), Stan Pattyn (Pattyn)Alexander Tuteleers (Tuteleers & Tuteleers) en Lien Fonteyne (Biovita), blikken we terug op 15 jaar B2BnB en het verder groeiende ondernemerschap in regio Brugge en daarbuiten! 

 

Maar de reis stopt niet daar! Vanuit het verleden maken we vervolgens een sprong, regelrecht naar de toekomst. Wie weet wat ons daar te wachten staat!

 

Durft u het aan om deze reis 'Back to the future' met ons te maken op de Veemarkt in Brugge? Schrijf u dan hier in aan early bird-tarief! Meer informatie bij Ann De Decker

 

U mag er uiteraard van uitgaan dat deze B2BnB volledig coronaproof zal zijn. Indien u toch extra voorzorgen wilt nemen, dan kunt u deze editie via drive-in bijwonen!

 

Uw bedrijf in de kijker!

 

Omdat deze B2BnB-jubileumeditie een uitgelezen kans is om in de spotlight te staan, bieden wij enkele bedrijven de mogelijkheid om hier als partner op te treden. Bent u geïnteresseerd om uw onderneming wat extra publiciteit te geven? Neem dan een kijkje in ons partnerdossier. Voor verdere informatie, neem dan contact op met Filip Deckmyn op het nummer 0479 97 95 13 of via mail.

  

Inschrijven via VOKA: B2BnB - 15 jaar - Back to the Future

 

 

Met vriendelijke groeten, 

 

Voka West-Vlaanderen, De Hanze, JCI Brugge en Apzi-Voka


Praktisch

Datum: 17/09/2020 00:00 tot 23:55

Deelnameprijs:

Plaats: België

OPGELET: Inschrijvingen via de link in de tekst