B2BnB 15e editie - 17 september 2020


B2bnb bestaat 15 jaar! We zijn dan ook aanbeland bij een geweldige feesteditie, die op donderdag 17 september georganiseerd wordt door Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen i.s.m. De Hanze, JCI Brugge en Apzi-Voka. Samen gaan we 'Back to the future'! Stap dus in onze DeLorean tijdmachine en blik met ons terug op de afgelopen edities. Daarna springen we regelrecht naar de toekomst!  


Duid donderdag 17 september alvast met stip aan in uw agenda, want op die dag komen de ondernemers uit Brugge en omstreken samen voor de feesteditie van B2BnB!  

 

Moderator Stef Dehullu neemt ons mee op een reis door de tijd! Samen met ons panel, bestaande uit o.a. Nicolas Buysschaert (KIXX), Stan Pattyn (Pattyn)Alexander Tuteleers (Tuteleers & Tuteleers) en Lien Fonteyne (Biovita), blikken we terug op 15 jaar B2BnB en het alsmaar verder groeiende ondernemerslandschap in regio Brugge en daarbuiten! 

 

Maar de reis stopt niet daar! Vanuit het verleden maken we vervolgens een sprong, regelrecht naar de toekomst. Wie weet wat ons daar te wachten staat!

 

Durft u het aan om deze reis 'Back to the future' met ons te maken? Meer info en inschrijvingen binnenkort op onze website!

 

 

Met vriendelijke groeten, 

 

Voka West-Vlaanderen, De Hanze, JCI Brugge en Apzi-Voka


Praktisch

Datum: 17/09/2020 18:00 tot 22:30

Deelnameprijs: € info volgt

Plaats: België

OPGELET: info volgt