Vriendendinner - 10 september 2020 - Gastspreker Françoise Chombar


Met Françoise Chombar hebben we voor ons eerste vriendendinner van het najaar een topper te pakken. Zij is, samen met haar man Rudi De Winter en met Roland Duchâtelet, oprichtster en CEO van Melexis. 

Melexis ontwikkelt geavanceerde halfgeleiders voor de automobielindustrie en reed onder het bewind van Françoise een opmerkelijk parcours. In 2016 won ze de Vlerick Award omdat zij het bedrijf binnen de desbetreffende sector op duurzame wijze naar de top loodste. Melexis telt wereldwijd ongeveer 1.100 werknemers en heeft zijn hoofdkwartier in België. Het kon recent tweemaal de Value Creation Awards in de wacht slepen, als bedrijf dat het meeste waarde creëerde voor zijn aandeelhouders. 

Maar mevrouw Chombar is meer dan een goede CEO van een prachtig bedrijf. Ze mengt zich in het maatschappelijke debat en zet haar schouders onder doordachte projecten. Haar voorzitterschap van het STEM-platform heeft ze weloverwogen aanvaard om er vervolgens een succesvol project van te maken. Haar engagement bij vzw Eight gaat verder dan woorden. Haar strijd voor het basisinkomen is integer, oprecht en ferm. 

Wij zijn dan ook trots dat ze, ondanks haar drukke agenda, voor de Hanze komt spreken.

Inschrijven kan vanaf eind augustus.

Praktisch

Datum: 10/09/2020 19:00 tot 22:30

Deelnameprijs: € 50

Plaats: België

OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait: bevestig altijd uw aanwezigheid. Als u toch verhinderd bent, laat het zo vlug mogelijk weten en annuleer minstens 48 uur op voorhand om een no-show fee te vermijden.

Registratie begint op: 17/08/2020

Registratie sluit op: 07/09/2020