AFGELAST - Terug live netwerken – Happy Hour!!! – 27/08/20


Helaas kan dit event niet doorgaan, het Covid-19 virus moet eerst onder controle zijn vooraleer we gezellig kunnen samenkomen. Dit jaar dus geen Happy Hour met De Hanze, maar we maken dit volgend jaar zeker goed!


-------------------------------------Na een bewogen voorjaar en veel digitale activiteiten, plannen we opnieuw onze eerste samenkomst in real life! We spreken af op donderdag 27 augustus voor een gezellige zomerbabbel tijdens het intussen welgekende ‘Happy Hour’. Gespreksstof zal er ongetwijfeld in overvloed zijn!

 

Voor deze editie trekken we de natuur in en verwelkomen we je in de landelijk gelegen hoeve ‘De Grote Wateringe’ in Moerkerke. Van 19 tot 20 uur trakteert De Hanze op drankjes en borrelhapjes, alle bestellingen na 20 uur zijn op eigen kosten. Op tijd zijn is dus meer dan ooit de boodschap!

 

Wil je genieten van groene velden en de ondergaande zon? Schrijf je dan in via de gebruikelijke link. Toch nog een oponthoud? Laat het ons zeker weten, want bij een 'no show' wordt er een fee aangerekend van € 30.

 

Wij kijken er alvast heel hard naar uit om met zoveel mogelijk leden samen het De Hanze-najaar goed in te zetten!


Locatie: 

De Grote Wateringe / 
Waterhoek 2, 8340 Damme


Praktisch

Datum: 27/08/2020 19:00 tot 20:00

Deelnameprijs: € Aangeboden

Plaats: De Grote Wateringe / Waterhoek 2, 8340 Damme

OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait: graag altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig annuleren als u verhinderd bent, zo vermijdt u een no show fee van € 30.00. Inschrijven via de gebruikelijke link!