Met De Hanze op reis…. Een gesmaakte traditie – gaat door in 2022!


Na de succesvolle en leerrijke uitstap naar het hart van de unicorns dot.com bedrijven te Silicon Valley in 2018 zijn we fier de volgende Hanzereis in 2021 aan te kondigen. We zullen dan de meest digitale Hanzestad van Europa ontdekken, zijnde Tallinn waarbij we tevens proeven van de overkant van de Baltische zee, nl. Helsinki.  De Hanzestad Tallinn is gelegen in Estland, een land dat zich de laatste decennia, na de afscheiding van Rusland, toegelegd heeft op een performante gedigitaliseerde overheid.  Dit is zeker iets waar onze staatslieden de nodige inspiratie kunnen opdoen.  Immers een performant staatsapparaat zorgt voor goede fundamenten voor bedrijven in het algemeen en startups in het bijzonder waarvan er vandaag al enkele zijn uitgegroeid naar tot unicorn bedrijven zoals Taxifly (concurrent Uber), Pipedrive (CRM) en Transferwise (geldtransferten). Ook Helsinki is “booming” in de startup-scene. Het is ook niet voor niets dat in november het “The World’s Leading Startup Event” plaatsvindt in Helsinki.

Redenen genoeg dus voor De Hanze om deze 2 steden zelf te gaan beleven.

 

Wat mag je zoal verwachten?

  • 5-daagse trip waarvan 3 in Tallinn en 2 in Helsinki
  • Bezoek van enkele unicorns alsook  enkele startups & hun ecosysteem onder professionele begeleiding
  • Historiek en evolutie van deze hanzestad Tallinn en Helsinki ontdekken
  • Mogelijkheid om e-residence te worden van Estland
  • Cultuur en ontspanning ter plaatse (2 van de 5 dagen)
  • Lekker eten
  • Overnachting in prima hotels
  • De typische Hanzesfeer

Kortom een vijfdaagse die jouw kijk op het economisch en cultureel leven van Tallinn en Helsinki doet verbreden.

Dit alles voor een maximum prijs van 2.900 EUR/pp op basis van een double room.  Hierin is inbegrepen: vliegtuig, vervoer ter plaatse incl. verplaatsing tussen Tallinn en Helsinki, hotels, eten incl. drank en alle bezoeken incl. sprekers.

 

Daarenboven kunnen liefhebbers deze reis nog aanvullen met enkele daagjes Sint-Petersburg (bereikbaar met wifitrein in 3,5 u) of andere streken in de regio.

 


Voor deze schitterende reis met de perfecte mix van business, cultuur en ontspanning zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen vrij. Snel inschrijven via info@dehanze.be is de boodschap!

Praktisch

Deelnameprijs:

Plaats: Tallin en Helsinki - Tallin en HelsinkiBelgië

OPGELET: