De Hanze: Mitch De Geest (CEO van Citymesh) bij je thuis!


Mitch De Geest (CEO van Citymesh) bij je thuis!

Mis op 16 april 2020 het eerste virtuele vriendendinner van De Hanze niet.

Dit video call dinner wordt voorafgegaan door de Algemene Vergadering.
 

Draadloze connectiviteit is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. En hoewel netwerken overal aanwezig zijn, denken we er eigenlijk vaak niet meer over na. Gelukkig doet Citymesh dat wel!

Citymesh werd opgericht in 2016 en wist zich heel snel te ontwikkelen tot expert in draadloze netwerken. Keer op keer heeft Citymesh betrouwbare connecties opgebouwd, zelfs in de meest uitdagende communicatiescenario’s. Ondertussen zijn de Citymesh-netwerken overal te vinden: op zee, in steden, industrieterreinen, havens en expohallen. Het bedrijf blijft inzetten op innovatie. Daarom speelt het nu een hoofdrol in het 5G-verhaal in Vlaanderen.

Aan het roer van deze onderneming staat Mitch De Geest. Als CE0 van Citymesh & nCentric (zusterfirma, vooral actief in de oliesector), studeerde Mitch ICT aan de Hogeschool Gent en legde daar al de basis voor Citymesh. Naast het drukke ondernemersleven, is Mitch actief als vrijwilliger bij de brandweer en in de gemeentepolitiek van Blankenberge. De gedreven ondernemer laat zich omringen door andere gedreven ondernemers en investeerders zoals Michel Ackermans en Jurgen Ingels om zijn exponentiële groei verder te begeleiden. Deloitte nomineerde het bedrijf vorig jaar voor de tweede keer voor de FAST 50 lijst: de 50 snelst groeiende Tech bedrijven in België.

Het belooft opnieuw een boeiende avond te worden met ondernemende inspiratie uit eigen regio! Wie weet wordt het zaadje van regio Brugge als Silicon Valley hier verder gevoed...

Programma 16 april (via video call):

19:00 Algemene Vergadering De Hanze

19:15 Pauze – tijd om een aperitief in te schenken (we proberen de sfeer van een dinner immers te benaderen)

19:20 Introductie door Koen Van Loo

19:25 Mitch De Geest

19:50 Vraagstelling via Chat

 

Schrijf je in voor dit unieke dinner op normale wijze, d.w.z. via de website of via onderstaande link.

Kort voor het virtuele vriendendinner ontvang je de instructies om in te loggen. 

Praktisch

Datum: 16/04/2020 19:00 tot 21:00

Deelnameprijs: € 0

Plaats: België

OPGELET: Schrijf alvast in, meer details om in te loggen volgen!

Registratie begint op: 26/03/2020

Registratie sluit op: 16/04/2020