Virtueel vriendendinner - Gastspreker Mitch De Geest - CEO Citymesh - 16 april 2020


Draadloze connectiviteit is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. En hoewel netwerken overal aanwezig zijn, denken we er eigenlijk vaak niet meer over na. Gelukkig doet Citymesh dat wel!

Citymesh werd opgericht in 2016 en wist zich heel snel te ontwikkelen tot expert in draadloze netwerken. Keer op keer heeft Citymesh betrouwbare connecties opgebouwd, zelfs in de meest uitdagende communicatiescenario’s. Ondertussen zijn de Citymesh-netwerken overal te vinden: op zee, in steden, industrieterreinen, havens en expohallen. Het bedrijf blijft inzetten op innovatie. Daarom speelt het nu een hoofdrol in het 5G-verhaal in Vlaanderen.

Aan het roer van deze onderneming staat Mitch De Geest. Als CE0 van CityMesh & nCentric (zusterfirma, vooral actief in de oliesector), studeerde Mitch ICT aan de Hogeschool Gent en legde daar al de basis voor CityMesh. Naast het drukke ondernemersleven, is Mitch actief als vrijwilliger bij de brandweer en in de gemeentepolitiek van Blankenberge. De gedreven ondernemer laat zich omringen door andere gedreven ondernemers en investeerders zoals Michel Ackermans en Jurgen Ingels om zijn exponentiële groei verder te begeleiden. Deloitte nomineerde het bedrijf vorig jaar voor de tweede keer voor de FAST 50 lijst: de 50 snelst groeiende Tech bedrijven in België.

Het belooft opnieuw een boeiende avond te worden met ondernemende inspiratie uit eigen regio! Wie weet wordt het zaadje van regio Brugge als Silicon Valley hier verder gevoed...

Log in op donderdag 18 april voor een virtuele vriendenbijeenkomst, en laat je inspireren door het verhaal van Mitch De Geest! Meer details volgen!

 

Praktisch

Datum: 16/04/2020 19:00 tot 22:30

Deelnameprijs: € 0

Plaats: niet van toepassing

OPGELET: Schrijf alvast in, meer details om in te loggen volgen!

Registratie begint op: 26/03/2020

Registratie sluit op: 15/04/2020