! ! AFGELAST ! ! : Vriendendinner - Gastspreker Valérie Lemahieu - Zaakvoerder Jusré - 2 april 2020


Ook hier geldt, uitstel is geen afstel. We proberen deze activiteit z.s.m. te herplannen! Stay tuned!


JusRé: Your Healthy Pleasure

 

Omdat we bij De Hanze ook startend ondernemerschap ten volle in de kijker willen plaatsen, brengen we op donderdag 2 april het boeiende verhaal van de food start-up JusRé.

In 2016 is het verhaal van Valérie Lemahieu en JusRé begonnen waarbij een gamma aan verse fruit- en groentesappen met maximale voedingswaarde wordt aangeboden, zonder smaakversterkers of bewaarmiddelen. Een honderd procent gezond product dus, en dat slaat duidelijk aan bij de consument. JusRé is letterlijk begonnen in de keuken van Valérie die een grote persoonlijke liefde had voor juices. Met een achtergrond in industriële productie is er een sterke affiniteit voor professionalisering en automatisatie. Ondertussen verkoopt ze meer dan 20.000 koudgeperste sapjes per maand. Haar motto? “25cl love“.

Valérie Lemahieu was vorig jaar één van de kandidaten voor het concours West-Vlaamse Jonge Ondernemer. Ze won toen de publieksprijs.

Bij de beloften voor de WOMED-award (een prijs voor de onderneemster van het jaar die jaarlijks door markant vzw en UNIZO wordt uitgereikt) mag Valérie dit jaar de West-Vlaamse eer verdedigen. De prijsuitreiking is op 4 maart; we duimen alvast voor Valérie.

Ben je dus ook benieuwd naar het verhaal van deze start-up? Kom dan zeker op 2 april naar ons vriendendinner.

En als uitsmijter nog een leuk wist-je-datje: Valérie is de schoondochter van De Hanze-lid Ludo Lievens. Ondernemen zit er dus in de (schoon)familie. 

NEWSFLASH WOMED AWARD: De Prijs voor de ‘Belofte van het Jaar 2019’ gaat naar Valérie Lemahieu van JusRé. Valérie begon in haar keuken met het persen van sapjes voor vrienden, en runt nu een bedrijf met een sterke brand. De jury was onder de indruk van de innovatieve aanpak. Valérie combineert oog voor kwaliteit en gezondheid met een duidelijke marketingfocus, en zorgvuldig gekozen partnerships met distributiekanalen in binnen- en buitenland. Proficiat Valérie!

Praktisch

Datum: 02/04/2020 19:00 tot 22:30

Deelnameprijs: € 50

Plaats: Crowne Plaza Hotel - Burg 10 te 8000 Brugge

OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait: gelieve altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig te annuleren als u verhinderd bent.

Registratie begint op: 12/03/2020

Registratie sluit op: 31/03/2020