Nieuwjaarsreceptie - 9 januari 2020


Beste vrienden van De Hanze,

2019, mijn eerste jaar als voorzitter van De Hanze is voorbij gevlogen.  Wat een boeiende periode!

Donderdag 9 januari 2020 tijdens onze Nieuwjaarsreceptie wordt het ideale moment om even terug te blikken op het voorbije jaar en samen plannen te maken voor een volgend – minstens even boeiend - werkjaar. Vooraleer het Provinciaal Hof op de Markt te Brugge haar deuren sluit voor een grondige renovatie, hef ik er graag nogmaals in het vertrouwde, unieke kader met jullie het glas  op het nieuwe jaar.

2020 is ook opnieuw een schrikkeljaar. Weer eens een dagje meer om te schrikkelen, een dagje meer vakantie, of meer tijd voor onze medemens …. 2020 zal ook het jaar zijn van sociale verkiezingen, van de Olympische spelen in Tokio, van de prestaties van de Rode Duivels op het EK 2020 en hopelijk ook al snel de vorming van een nieuwe federale regering.

First things first en hierbij nodig ik jou en je partner dan ook heel graag uit op de nieuwjaarsreceptie van De Hanze. Het ‘officiële’ gedeelte zal opgeluisterd worden door een kwartet van professionele muzikanten.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Wim Henneman,
Voorzitter De Hanze


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kosteloos annuleren van je inschrijving kan tot en met dinsdag 7 januari 2020.
Helaas moeten we bij een “no show” je een fee aanrekenen van 35 euro per persoon voor de gemaakte kosten.


Praktisch

Datum: 09/01/2020 19:00 tot 23:00

Activiteit start opmerking:

Deelnameprijs: € 0

Leden die kozen voor het all-events forfait: gelieve altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig te annuleren als u verhinderd bent.

Plaats: Provinciaal Hof - Markt 1 te 8000 Brugge

OPGELET: Leden die kozen voor het all-events forfait: gelieve altijd uw aanwezigheid te bevestigen of tijdig te annuleren als u verhinderd bent.

Registratie begint op: 09/12/2019

Registratie sluit op: 07/01/2020