REMINDER: Vriendendinner i.s.m. JCI - Gastspreker Dana Ketels


'Sterker in jouw communicatieschoenen dankzij de Non-Verbale strategie analyse'

Naar goede gewoonte organiseren we op donderdag 18 april samen met JCI Brugge onze jaarlijkse gemeenschappelijke vriendendinner. We verwelkomen er mevrouw Dana Ketels als gastspreker. Dana is een gecertificeerde coach en lichaamstaal trainer. Ze is partner van het ‘Centrum voor Lichaamstaal’ en maakt ook deel uit van het internationaal netwerk van gecertificeerde micro-expressie trainers. Als onderneemster en zaakvoerster van ‘Inspire to’ werkt ze graag rond het ontwikkelen van het menselijk potentieel met als belangrijkste tools: lichaamstaal, EQ, coaching, effectieve en toch geweldloze communicatie. 

Regelmatig zie je haar analyses verschijnen in de media waar ze de lichaamstaal van politici, beroemdheden en andere mensen doorgrondt. De schouders van Hillary Clinton, de blikken van Poetin, de handdruk van Kevin De Bruyne,… ze ‘zeggen’ meer dan ze bedoelen. Met kennis van lichaamstaal kun je immers zien wat iemand voelt of denkt.

Na het horen van Dana’s inzichten maak je voortaan een fenomenale eerste indruk en zal je nog overtuigender en efficiënter communiceren in elk gesprek (omdat je zaken ziet waar 99% anderen zich niet van bewust zijn). 

Wees er dus zeker bij!

Belangrijk: deze keer zetten we opnieuw netwerking vóór het diner speciaal in de kijker!

Namelijk tijdens de receptie kunnen geïnteresseerden, mits vooraf in te schrijven via mail aan info@dehanze.be, meedoen aan een speeddating.  Gedurende een 45-tal minuten krijg je telkens enkele minuten om jezelf en je beroepsactiviteiten voor te stellen.  Breng dus genoeg business kaartjes mee!

Zo kan je in deze beperkte tijd een massa nieuwe mensen leren kennen.  Netwerking ten top! 

Praktisch

Datum: 18/04/2019 19:00 tot 23:00

Activiteit start opmerking:

Deelnameprijs: € 47

Plaats: Crowne Plaza Hotel, Burg 10, 8000 Brugge

OPGELET:

Registratie begint op: 28/03/2019

Registratie sluit op: 16/04/2019