REMINDER: Vriendendinner - Gastspreker Erwin Van Osta - CEO Hubo België nv

"When the growing gets tough Hubo gets growing" Op donderdag 5 april verwelkomen we als spreker op ons vriendendinner Erwin Van Osta, CEO Hubo België nv.

Erwin Van Osta startte zijn carrière bij Gamma, waar hij op 29-jarige leeftijd algemeen directeur was.
In 1992 nam Erwin samen met twee partners de doe-het-zelfketen HUBO over. Nochtans een groot risico, gezien de slechte cijfers van de keten.
Op 25 jaar tijd groeide de groep van 25 naar 145 winkels in België. HUBO breidde uit naar de tuinsector met de overname van de ketens Van Gastel en Intratuin. Recent fuseerden de tuinactiviteiten van de groep met het Waalse Oh!Green en zette hij zo voet op de Waalse markt.
Erwin geeft nog niet veel info prijs over de presentatie die hij zal brengen. Maar zeg nu zelf: een kwarteeuw aan groei en meer dan 2.000 enthousiaste medewerkers die vandaag bijdragen aan het succes van het bedrijf … daar wil je toch ook het fijne van weten.
Schrijf je snel in voor ongetwijfeld een paar ondernemende doe-het-zelf-tips. Belangrijk: deze keer gaan we netwerking vóór het diner speciaal in de kijker zetten. Namelijk tijdens de receptie kunnen geïnteresseerden, mits vooraf in te schrijven, meedoen aan een speeddating.  Gedurende een 45-tal minuten krijg je telkens enkele minuten om jezelf en je beroepsactiviteiten voor te stellen.  Breng dus genoeg business kaartjes mee! Zo kan je in deze beperkte tijd een massa nieuwe mensen leren kennen.  Netwerking ten top! 

Rapport van de activiteit: