Bedrijfsbezoek Pattyn Packing Lines - 9 november 2017

De Brugse firma Pattyn is een toonaangevende wereldspeler in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van complete industriële verpakkingslijnen voor de levensmiddelenindustrie.

Wereldwijd tellen ze meer dan 900 klanten, waaronder heel wat internationale bedrijven, actief in diepvriesgroenten & fruit, bakkerijproducten, oliën en vetten, chocolade, noten, vis, vlees enz.
Pattyn werd in 1952 opgericht door Jean Pattyn en sinds 2004 staat al de derde generatie Pattyn aan het roer. Vorig jaar werd naast de fabriek in de Hoge Hul te Brugge een prachtig nieuw verkoopkantoor geopend. 
De Pattyn group is actief op alle continenten en met 270 medewerkers en de 3 dochtermaatschappijen zorgen ze voor de ondersteuning van hun honderden klanten.
Als voorbereiding op een leerrijk en boeiend bezoek aan deze gerenommeerde Brugse industriële parel nodigen we je alvast uit even te klikken op https://vimeo.com/216803673 Reserveer 9 november al in je agenda. Voor dit bedrijfsbezoek geldt  een gelimiteerd aantal bezoekers.

Rapport van de activiteit: