REMINDER: Vriendendinner - Gastspreker Koen Dejonckheere - CEO GIMV

Hoe kijkt Private Equity naar uw bedrijf? Op donderdag 19 oktober verwelkomen we Koen Dejonckheere als gastspreker op ons vriendendiner.

Koen Dejonckheere groeide op in Roeselare waar hij nog steeds woont. Hij is gehuwd en heeft twee tienerdochters. Met een diploma burgerlijk ingenieur en een MBA op zak was hij in het begin van zijn loopbaan actief bij onder meer de afdeling Corporate Finance bij de toenmalige Bank Brussel Lambert en bij KBC Securities. Op 1 oktober 2008, midden de financiële crisis, werd hij aangesteld als gedelegeerd bestuurder van de GIMV. 
Negen jaar later is de financiële crisis volledig verteerd. Onder zijn leiding heeft de GIMV de voorbije jaren een heel succesvol parcours afgelegd. GIMV, de Europese investeringsmaatschappij met meer dan 3 decennia ervaring in private equity en venture capital, genoteerd op NYSE Euronext Brussel, haalde de laatste maanden en jaren regelmatig het nieuws met lucratieve exits onder meer uit Vandemoortele en Punch Powertrain. Het aandeel GIMV noteert tegenwoordig met een premie op de onderliggende portefeuille. 
Koen Dejonckheere heeft vanuit zijn functie en door zijn talrijke contacten met de bedrijfswereld, investeerders en vertegenwoordigers van de Vlaamse overheid een uitstekend beeld over hoe het met de economie en de industrie is gesteld.
We verwachten voor deze boeiende gastspreker een grote belangstelling bij onze ondernemende Hanzeleden. U komt toch ook.

Rapport van de activiteit: