REMINDER: Netwerken in een ontspannen sfeer - donderdag 15 juni 2017

Juni is de maand voor onze ontspannende activiteit en we opteren dit jaar voor een gezonde wandeling in de bossen van de Drie kastelenwandelroute ten zuiden van Brugge.

Deze Drie kastelenwandelroute verkent de domeinen Tillegem, Tudor, Beisbroek en Chartreuzinnenbos via wandelpaden en kasteeldreven doorheen uitgestrekte bossen, heideveldjes, graslanden en hoogstamboomgaarden. Onderweg zijn er de kastelen van Tillegem, Tudor en Beisbroek, getuigen van de rijke leefwereld van de Brugse elite door de eeuwen heen, maar ook historische hofstedes zoals ‘Hoeve Aandekooi’, ‘Hoeve Pereboom’ en ‘Hoeve Hermitage’. Zonder de Rosmolen, de ‘Ster’ en het voormalig Kartuizerinnenklooster ‘Sint-Anna-ter-Woestijne’ te vergeten...
Neen, geen paniek, we gaan die 12 km niet volledig afwandelen, maar wel een 5 à 6 km, goed voor maximum 1 tot 1,25 uur. De tocht via het Camino coaching principe is ondertussen volgeboekt maar de natuurwandeling met o.a. heks Epona kunnen we u ten stelligste aanraden. Liever geen wandeling maar enkel netwerking??... geen nood, noteer bij uw inschrijving de optie ‘keuze 5’ en kom tegen ca 20.00 uur naar het restaurant. Na de inspanning worden we verwacht ‘In de Trutselaar’ voor het aperitief, bij warm weer hopelijk op het terras en om samen gezellig te tafelen. Hiervoor graag uw keuze maken tussen vlees of vis. Afspraak op donderdag 15 juni om 18u aan restaurant “In de Trutselaar”, Tillegemstraat 85 te 8200 Brugge. Ruime parking is voorzien.  De Caminowandeling start om 18.15 uur. De natuurwandeling omstreeks 18.30 uur. Tot de 15de juni met aangepast schoeisel en een aanstekelijk goed humeur! 

Rapport van de activiteit: