REMINDER: Vriendendinner ism JCI - Gastspreker Nicolas Bearelle, CEO Re-Vive

Doing well by doing good. How purpose driven for profit businesses can build strong competitive advantages focussing on bringing social and environmental added value next to financial profit.

Economische, ecologische en sociale meerwaarde creëren, daar zal Nicolas Bearelle het uitgebreid over hebben tijdens dit business dinner.
Nicolas Bearelle is sinds 2009 Managing Director van Re-Vive, dat hij samen met Piet Colruyt heeft opgericht. Het doel is een moedig antwoord te bieden op een maatschappelijke vraag naar kwalitatieve en betaalbare woonbuurten, zonder de resterende groenruimte daarbij aan te snijden. Met Re-Vive pakken ze brownfields aan en maken er duurzame buurten van, zoals ‘Den Indruk’: 41 wooneenheden, met aandacht voor groen en een intelligente toekomst, op een unieke locatie in de Brugse binnenstad, daar waar ooit de drukpersen van Die Keure op volle toeren draaiden. 
Nicolas Bearelle heeft Vlerick en Harvard gevolgd en vooraleer hij bij Re-Vive aan de slag ging, werkte hij als onafhankelijke manager voor private portfolios. Hij is ook regelmatig keynote speaker, zoals recent in januari op het uitverkochte Investors Forum 2017 ‘Is your real estate future proof? Investing in the age of disruption’.
En nu is hij te gast bij De Hanze. U komt toch ook!

Rapport van de activiteit: