REMINDER: Vriendendinner - Gastspreker Conny Vandendriessche - Accent Jobs en Stella P.

Van wild idee naar succesvolle realiteit en over verslavend ondernemerschap. De Hanze stelt zich als businessclub tot doel ondernemende personen uit Vlaanderen samen te brengen. Op 17 november komt Conny Vandendriessche, één van de meest ondernemende en succesvolle ondernemers, ons gegarandeerd inspireren. Ze zal ons ongetwijfeld vertellen over haar drive, haar passie en haar onuitputtelijke zin om te ondernemen door te inspireren, stimuleren, faciliteren, initiëren en adviseren.

Van receptioniste tot toponderneemster
Haar eerste ervaringen in haar carrière deed Conny Vandendriessche op als receptioniste in de toeristische sector en ze werkte daarna ook bij Adia (nu Adecco). 
Ze wou echter haar eigen stempel drukken op de uitzendwereld en samen met collega Philip Cracco hebben ze Accent opgestart. Wijlen Aimé Desimpel geloofde sterk in hun concept en besloot in die tijd om mee te investeren.
20 jaar later bestaat Accent uit 230 kantoren en ongeveer 2.300 medewerkers. Samen met hun fantastische medewerkers groeide de groep uit tot een holding met de naam “House of HR”. Onder die naam vallen de bedrijven Logi technic, Peak, Home Maid, Abylsen, Covebo en Accent jobs. Allemaal bedrijven met specialisaties op HR-vlak.
Na een intens parcours nam in 2012 private equity speler Naxicap de intrede en werd meerderheidsaandeelhouder.
Externe adviseurs zoeken en opleiden
Vandaag zet Conny Vandendriessche haar kwarteeuw ervaring in selectie en rekrutering in voor een nieuwe uitdaging want ondernemen werkt verslavend. Ze stampt Stella P. uit de grond, een bedrijf dat externe bestuurders zoekt, screent én klaarstoomt om kmo’s te adviseren. Vanwaar dat idee? Omdat Conny bij Accent Jobs zelf heeft gemerkt hoe externe adviseurs bijdragen tot het succes van een bedrijf. Ze motiveren en tomen in, altijd met een frisse blik.
Dit is als introductie in een notendop wat Conny ons allemaal te vertellen heeft. Kom alvast zelf luisteren op ons vriendendiner op donderdag 17 november.

Rapport van de activiteit: