REMINDER: Vriendendinner - Gastspreker Stefaan Lammertyn - Pixular

Social Media anno 2016: Alles met mate(n) Twitter, facebook, LinkedIn, … met deze namen van sociale media is iedereen intussen wel vertrouwd.

Maar benutten we dit potentieel ook effectief in onze professionele activiteiten?  Hoe kunnen we de sociale media doeltreffend inzetten in ons bedrijf of in onze organisatie?  
Stefaan Lammertyn toont ons op een interactieve manier de weg in de fascinerende en snel veranderende wereld van de sociale media. Met praktische tips en inspirerende voorbeelden. Doorspekt met een vleugje humor. 
Stefaan is zaakvoerder van Pixular, een online communicatiebureau dat kmo’s adviseert en begeleidt bij hun online communicatie, van internetprojecten en digitale nieuwsbrieven tot de integratie van en de aanwezigheid op sociale media. 
Stefaan is ook succesvol auteur van praktische gidsen over sociale media.  In het voorjaar 2017 verschijnt de derde druk en geactualiseerde versie van zijn gids ‘succesvol met sociale media’ voor zelfstandige ondernemers. 
Benieuwd wat de sociale media voor jou (nog meer) kunnen betekenen, kom dan naar het vriendendiner op 15 september en breng zeker je smartphone en/of tablet mee!  http://www.pixular.be/home 

Rapport van de activiteit: