Met De Hanze op reis..... een gesmaakte traditie

Zuidoost Engeland with a touch of adventure! “To improve is to change; to be perfect is to change often.” (Winston Churchill)

Na onze succesvolle Hanzereizen naar Nederland in 2012 en Noord-Frankrijk in 2014 opteren we opnieuw voor een driedaagse busreis.
Onder begeleiding van Class Travel maken we dit jaar de overtocht via de kanaaltunnel naar Zuidoost Engeland. We bezoeken o.a. Sandwich en zijn Secret Gardens, Whitstable, proeven de overheerlijke Whitstable Oysters en maken een rondleiding met tasting in de oudste brouwerij van Engeland, nl. Shepherd Neame Brewery. Verder verdiepen we ons in het privéleven van Winston Churchill, één van ‘Britains most exceptional personalities, wandelen we in het kasteelpark van het Leeds Castle en kan uiteraard een geleid bezoek aan de Kathedraal van Canterbury en de tuinen in Godinton niet ontbreken. Voor zij die wat avontuur willen, is er een spannende 3-uren-tocht per 4x4 in de wilde natuur voorzien. We overnachten in het Eastwell Manor Hotel & Spa, in de idyllisch landelijke Mews Cottages, drie charmante Victoriaanse huisjes rond binnentuinen. Het 4-sterren hotel beschikt over een verwarmd buitenzwembad, een Spa met binnenzwembad, massagedouches, sauna... De vlugge beslissers die inschrijven vóór 1 februari 2016 krijgen een korting van 25 € per persoon en betalen 680 €, alles inbegrepen behalve de fooien, dranken, 4x4 rit en 2 vrije lunches.
Voor single kamers geldt een toeslag van 100 €.
We beperken ons tot 35 personen en verheugen ons alvast op uw deelname! Meer info te verkrijgen via patsy@classtravel.be.

Rapport van de activiteit: