REMINDER: Ontbijt(k)boek - Gastspreker Christina Van Geel

"Wat het is - Vele dromen later" Wat was jouw kinderdroom ? Wie was je als kind, wat waren je dromen en idealen? En wat is daar, zoveel jaren en dromen later, van geworden? Wat heeft het leven gedaan met je dromen? En wat heb jij gemaakt van het leven, so far? Wie waren je wegwijzers, je compagnons de route? Welke hindernissen heb je moeten nemen om te staan waar je nu staat?

Het is de insteek geworden van het nieuwe boek ’Wat het is. Vele dromen later’ van Christina Van Geel. Een interviewboek met 23 interessante Vlamingen over hun kinderdromen en idealen en wat het leven ervan gemaakt heeft, en zij van het leven. Ze vertellen integer en openhartig over hun droomparcours, over hun wegwijzers, hun compagnons de route, de hindernissen die ze moesten nemen en de struikelstenen waar ze over vielen. Je leest het droomspoor van oa Celie Dehaene, Stef Bos, Roger De Vlaeminck, vader Karel en zoon Wouter Torfs, Wim Opbrouck, Zuhal Demir, Kathleen Cools, Zuster Jeanne Devos, Frank Van Massenhove, Alicja Gescinska, Bert Anciaux, Dominique Persoone, Dirk De Wachter, Pol Hauspie, Fien Sabbe, Kristien Dieltiens, Els Dottermans en Guillaume Van der Stighelen. 
Tijdens het ontbijt(k)boek gaat Christina in gesprek met minimum 1 van deze boeiende gasten over zijn dromen en wat ervan geworden is, over hoe het leven soms andere plannen heeft met de dingen waar je als kind van droomde. Hoe je soms spontaan of per ongeluk een afrit neemt die naar onverwacht mooie wegen leidt, of niet. Dat ontmoetingen zó belangrijk en bepalend zijn in een leven. En dat een droom soms meer een richtingaanwijzer is dan een doel.  Een inspirerend ontbijt(k)boek voor al wie graag in zijn dromen blijft geloven!

Rapport van de activiteit: