REMINDER: Nieuwjaarsreceptie "Meet & Greet" - 14 januari 2016

Beste vrienden van De Hanze, 2015 is voltooid verleden tijd. Een nieuw jaar staat te trappelen om te starten.

2016 is niet alleen een schrikkeljaar - dus een dag meer werken of meer vakantie - maar zal ook het jaar zijn van sociale verkiezingen, van de Olympische spelen in Rio en nog veel meer, maar ook van een nieuwe voorzitter voor De Hanze. Na de eindejaarsdrukte is het de ideale gelegenheid om nog even terug te blikken door de uittredende voorzitter op de verschillende activiteiten van het voorbije jaar.
Onze gastheer Carl Decaluwé, gouverneur van West-Vlaanderen, tevens Hanzelid, houdt eraan om ons persoonlijk de beste wensen voor 2016 over te maken.
De kersverse voorzitter zal zijn nieuwe ploeg voorstellen en ook onze mooie gevarieerde agenda voor dit nieuwe jaar met u delen: activiteiten en events, gebaseerd op de feedback die we van jullie gekregen hebben via onze enquête.   Het “officiële” gedeelte zal bewust kort gehouden worden om het netwerkgebeuren met een natje en een droogje zo lang mogelijk te houden, inclusief surprise die onze receptie zal opvrolijken. Graag nodigen we onze leden en genodigden uit op onze fantastische Nieuwjaarsreceptie.

Rapport van de activiteit: