REMINDER: Bedrijfsbezoek - Verimpex - 15 oktober 2015

Bij De Hanze willen we er een traditie van maken om ondernemers onder onze leden "in the picture” te plaatsen en we kunnen dit ook doen met een bezoek te brengen aan hun bedrijf. Op 15 oktober is Hanzelid en Bruggeling Marc D’hont, oprichter van VERIMPEX MATTING, aan de beurt.

Sinds 1983 is Verimpex Matting fabrikant van wellicht de duurzaamste en meest ecologische vloermat ter wereld. Je vindt ze bij de ingang van stations, winkels, winkelcentra, hotels, openbare gebouwen, luchthavens of kantoren. De vloermatten van Verimpex zijn zo geconcipieerd dat ze ‘s zomers en ‘s winters weerstaan aan duizenden voetzolen per dag en ervoor zorgen dat de vloeren uiteindelijk schoon blijven. Verimpex ontwikkelt en produceert een breed gamma onderhoudsvriendelijke vloermatten van topkwaliteit. Recent werd in samenwerking met de Universiteit Gent een gepatenteerde en efficiënte vloermat met borstelprofiel op de markt gebracht onder de naam BROSSGUARD® Plus. Stevige en slijtvaste materialen leiden tot een lange levensduur van de mat.
Met TYREGUARD® samengesteld uit gerecycleerde vliegtuigbanden, gecombineerd met vezels en aluminiumprofielen gaat VERIMPEX de weg op van duurzaamheid met ecologische inslag. Elk bedrijf heeft zijn verhaal. Na een bedrijfsvoorstelling zal gastheer Marc zal ons rondleiden in zijn productiebedrijf. Uitzonderlijk worden we al verwacht om 18.00 uur op donderdag 15 oktober bij VERIMPEX MATTING, Monnikenwerve 72 - 8000 Brugge. De rondleiding start stipt om 18.15 uur!

Rapport van de activiteit: