REMINDER: Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie "Meet & Greet" - 8 januari 2015

Beste Vrienden, Traditiegetrouw start De Hanze het nieuwe jaar met de Nieuwjaarsreceptie waar woord en muziek elkaar aanvullen. Na de familiale ontmoetingen tijdens de kerstdagen en in het prille begin van het nieuwe jaar, kijken we eerst even kort achterom naar de clubactiviteiten en hoogtepunten van het voorbije jaar.

Maar de Nieuwjaarsreceptie is vooral het moment waarop de voorzitter met groot genoegen het programma voor 2015 bekend maakt en u een waaier van aantrekkelijke en markante activiteiten in het vooruitzicht stelt. Dit jaar zullen we ook sterk inzetten op aantrekken van nieuwe leden en op verjonging. Ik moedig jullie dan ook graag aan om geïnteresseerde jonge, dynamische, initiatiefrijke en ondernemende mensen uit de regio uit te nodigen op onze geanimeerde en immer druk bijgewoonde receptie.
Bovendien wordt ook het vernieuwde Dagelijks Bestuur voor 2015 aan u voorgesteld. Voor de muzikale noot zorgt dit jaar “Trio Dolce Vita”, dat deelt uitmaakt van Ishtar. Met hun klarinet, sax, gitaar en contrabas zorgen ze voor gezellig entertainment, zowel gedurende het academisch gedeelte als tijdens de aansluitende receptie.
Ishtar is inderdaad bekend als de vrolijke band, die in 2008 met de hit “O Julissi“ de Belgische driekleur verdedigde op het Eurosongfestival in Belgrado. Amusement verzekerd! Zoals vorige jaren wordt het officiële gedeelte beperkt gehouden, zodat er maximaal tijd is om gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar en to meet & to greet onder het genot van heerlijk gevulde broodjes, een gebakje en een drankje. Onze Nieuwjaarsreceptie is exclusief voorbehouden voor leden van De Hanze en hun genodigden. Ik zie u graag verschijnen op onze nieuwjaarsreceptie van donderdag 8 januari 2015, om 19u00. Tot dan. Met vriendelijke groet, Philippe Snick
Voorzitter De Hanze

Rapport van de activiteit: