REMINDER: Vriendendinner ism JCI - Gastspreker B. Soulopoulos - Voorzitter Tesla Club Belgium

Tesla was niet uit de pers weg te slaan in 2014. Tesla opende in Gent, na Nijvel, de tweede Supercharger locatie in België. Het station in Antwerpen is nagenoeg klaar. Tesla Roadsters zullen binnenkort in staat zijn om bijna 400 miles te rijden tussen twee oplaadbeurten.

De Standaard dan weer: “Tesla is het product van 2014.” Tesla Motors opent eerste ‘Battery Swap’ station in Californië. In oktober 2014 waren er wereldwijd 241 Tesla Supercharger locaties die 2GWh gratis elektriciteit leverden aan de Tesla Model S. Tesla stelt haar nieuwe zelf rijdende wagen voor. Genk wil Tesla in de fabriek van Ford. En zo kunnen we nog een tijdje verder gaan. Hoog tijd voor De Hanze om zich ook even te verdiepen in dit wonder van de techniek en het spreekgestoelte open te stellen voor Byron Soulopoulos, de man bij uitstek hiervoor. Byron is immers voorzitter van Tesla Club Belgium en onlangs zei hij hierover in De Tijd: “Vroeger moest je lid zijn van de golfclub, nu van Tesla Club Belgium.”
Tesla Club Belgium is een vereniging van eigenaars, reservatiehouders en fans van Tesla die wonen of werken in België. De vereniging informeert deze gemeenschap met Tesla gerelateerd nieuws en organiseert diverse events met en over Tesla. Zelf is Byron een duizendpoot en zeer sterk netwerker. Op zijn CV zijn diverse expertises terug te vinden zoals SEPA expert, project management en human change. Hij was o.a. ook voorzitter van de Management Associatie vMA afdeling Brussel/Brabant (nu Lead-In) en Eurica.
Byron is ook lid van JCI Leuven en tevens een gewaardeerd trainer (Certified National Trainer) binnen JCI België.
Tenslotte is hij ook managing director van Success Vitamins, zijn eigen bedrijf dat zich toespitst op program & project management en training en coaching. Kortom Byron zal ons met passie onderhouden over Tesla, haar fans en haar ongetwijfeld mooie toekomst. Op naar een disruptieve avond!

Rapport van de activiteit: