REMINDER: Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 2014

Beste Vrienden, Traditiegetrouw start De Hanze het nieuwe jaar met een Nieuwjaarsreceptie waar woord en muziek elkaar aanvullen.

Na de familiale ontmoetingen tijdens de drukke kerstdagen en een paar dagen nadat het nieuwe jaar is ingezet, kijken we kort even achterom naar de realisaties van het voorbije jaar.
Maar de Nieuwjaarsreceptie is vooral het moment waarbij de voorzitter met veel genoegen het programma voor het jaar 2014 bekend maakt en u een waaier van aantrekkelijke en markante activiteiten in het vooruitzicht stelt. Dit jaar zorgt “Op eigen risico” voor de frivole muzikale noot.
Een solist speelt de intermezzi gedurende het academisch gedeelte aan elkaar en tijdens de aansluitende receptie staat “Op Eigen Risico” in duo-samenstelling verder in voor het muzikale entertainment.  Zoals vorige jaren wordt het officiële gedeelte beperkt tot één uur zodat er maximaal tijd is om onder het genot van een heerlijk broodje, gebakje en een drankje te netwerken en gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.
De Nieuwjaarsreceptie is exclusief voorbehouden voor leden van De Hanze en hun genodigden. Ook benieuwd naar het “risico” dat De Hanze heeft genomen?... Ik zie u graag verschijnen op onze nieuwjaarsreceptie van donderdag 9 januari 2014, om 19,00 u. Tot dan, Met vriendelijke groet, Philippe Snick
Voorzitter vzw De Hanze 2013-2014    

Rapport van de activiteit: