REMINDER : Vriendendinner ism JCI - Gastspreker K. Van Eetvelt - Gedelegeerd Bestuurder van UNIZO

UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers verenigt ongeveer 85.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel en vormt hierdoor de grootste ondernemersorganisatie.

Na zijn studies Licentiaat lichamelijke opvoeding (K.U.Leuven) start Karel Van Eetvelt zijn loopbaan als kabinetsmedewerker op het kabinet van de toenmalige voorzitter van de Vlaamse Regering, Gaston Geens.
Daarna nam hij diverse functies op bij Bouwunie en wordt ten slotte Gedelegeerd Bestuurder van de Unie van het KMO-bouwbedrijf.
Op 1 december 2004 volgt hij Kris Peeters, huidig Vlaams Minister-President, op als Gedelegeerd Bestuurder van Unizo. Als Gedelegeerd Bestuurder van UNIZO krijgt hij logischerwijs een zitplaats toegewezen als voorzitter of als bestuurslid in een aantal prominente organisaties zoals het SERV, VESOC, Algemeen Beheerscomité voor de Sociale Zekerheid, ADMB,  Zenito,  Vlaams Waarborgfonds, VDAB,  Hoge Raad van Zelfstandigen en KMO en vele andere. Vanuit zijn positie is Karel een geprivilegeerd persoon die ons meer kan vertellen over de interne werking en het overleg binnen de Groep van 10.
Karel Van Eetvelt zal het belang van Unizo in het ondernemerslandschap toelichten en ons een inzicht geven in zijn boeiende functie.
Dit wordt alvast een markante en niet te missen avond!

Rapport van de activiteit: